Legturi rapide:

Tipuri de produse:

HIAROM INVEST PREZENTARE FIRMA

SC Hiarom Invest SRL este o firma cu capital privat, infiintata in ianuarie 2007, cu un obiect de activitate impartit intre doua divizii: Hiarom Invest, avand ca principal obiect de activitate importul, comercializarea, montajul si service-ul echipametelor Hiab in Romania, si Hiarom Suprastructuri, care se ocupa cu proiectarea, constructia, montarea si repararea de suprastructuri pentru autovehicule comerciale.

Activitatea comerciala a fost inceputa odata cu finalizarea lucrarilor de amenajare a halei de montaj si service, pe o suprafata de 400 mp, incepand cu o echipa de 8 persoane, si ajungand in prezent sa aiba 54 de salariati. Dintre acestia, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, 11 lucreaza in departamentul de service fie in hala din orasul Voluntari, pe o suprafata de 808 mp, fie formeaza echipe mobile de service. In departamentul de productie isi desfasoara activitatea 30 de salariati, in hala principala din voluntari, cu suprafata de 1212 mp.

Hiab este o firma de origine Suedeza, parte a grupului CARGOTEC, alaturi de Kalmar si MacGregor, care produc sisteme de transport maritim, macarale si alte sisteme portuare. Avand unitati de productie in 9 tari, Hiab este reprezentata prin vanzari si service in 24 de tari, cu peste 100 de dealeri autorizati la nivel mondial.

La nivel mondial, Hiab este lider de piata, fiind principalul furnizor de solutii pentru manipularea sarcinilor pe uscat, vorbind aici de mutarea, ridicarea, incarcarea si descarcarea produselor, bunurilor sau materialelor vrac pe si de pe orice tip de autovehicul. Echipamentele Hiab pot fi folosite la transporturi, in constructii, la manipularea deseurilor reciclabile si nereciclabile, in agricultura, in domeniul forestier, precum si de catre serviciile de utilitate publica si armata.

Hiarom Invest ofera o gama completa de echipamente folosite la manipularea sarcinilor: macarale hidraulice pentru uz general marca HIAB, macarale LOGLIFT-JONSERED folosite pentru manipularea bustenilor sau a deseurilor reciclabile, carlige pentru manipulat containere, tip hook-loader, marca MULTILIFT, motostivuitoare transportabile, montate in spatele autosasielor, marca MOFFET, obloane ridicatoare ZEPRO, dar si  basculante KH-KIPPER si trailere GOLDHOFER.

Pentru toate aceste produse Hiarom Invest asigura clientilor sai consultanta in vederea achizitiei echipamentului potrivit, vanzarea, montajul si ulterior service autorizat si competent atat la sediul propriu dar si pe teren, dispunand de autoutilitare complet echipate pentru interventii rapide.

In ceea ce priveste rezultatele obtinute de Hiarom Invest, ne mandrim cu faptul ca in anul 2007, anul in care compania a inceput activitatea, am reusit sa realizam o cifra de afaceri de 3,75 milioane Euro iar in anul 2008 o cifra de afaceri de 11.8 milioane Euro. Inceputul din 2009 al crizei economice, a insemnat, ca pentru majoritatea companiilor, o lovitura grea, insa acest lucru nu ne-a doborat. Dimpotriva, planurile noastre de investitii au fost facute si indeplinite dupa 2008, cand criza era deja instalata. In 2009 s-au facut investitii de peste 300.000 Euro pentru extindere si modernizare, constand in achizitia unui Abkant, a unei ghilotine, o cabina de vopsit si alte echipamente necesare pentru pornirea activitatii de carosare. Pana in prezent gama de echipamente din hala de productie a fost completata cu cabina de sablat, masina de gaurit in coordonate cu coloana, aparate de sudura etc., iar media anuala a cifrei de afaceri este de aproximativ 5,5 milioane de Euro.

Cresterea spectaculoasa a vanzarilor se datoreaza indeosebi clientilor nostri multumiti de profesionalismul si calitatea serviciilor oferite, dar si schimbarii de strategie, abordand de o alta maniera relatia cu principalii nostri colaboratori – dealerii de autosasie, cuvantul cheie in aceasta relatie fiind neutralitatea si profesionalismul.

Pornind de la necesitatile dumneavoastra putem proiecta si construi o gama variata de produse. Intreaga echipa este dedicata atingerii unui nivel de calitate ce va depasi exigentele. Va invitam sa vizitati sectiunile site-ului nostru pentru a afla mai multe despre ceea ce putem face pentru dumneavostra.


Cautare: